Nilüfer Belediyespor’da çifte imza

Yeni sezona mutlak başarı parolasıyla hazırlanan Nilüfer Belediyespor, iki yabancı transfere daha imza attırarak takıma önemli ölçüde takviye yaptı. Uzun süredir temaslarda bulunduğu Kübalı Smaçör Yusleyni Herrera, kendisini bir yıllığına Nilüferli yapan sözleşmeye imza attı. 1,78 boyunda 30 yaşındaki smaçör, daha önce Brezilya ve Küba’nın çeşitli takımlarında forma giydi. Oynadığı dönemlerde ‘en iyi smaçör ve en iyi skorer’ oyuncu seçilen milli oyuncu Herrera’nın, gelecek hafta takıma katılması bekleniyor.

Nilüfer Belediyespor diğer yandan Bulgar oyuncu Hristina Ruseva’yı da renklerine kattı. 1.92 boyunda olan 23 yaşındaki genç orta oyuncu Azerbaycan Bakü, İtalya Bergamo ve Bulgaristan’ın çeşitli takımlarında forma giydi. Ruseva’nın takıma önümüzdeki günlerde İtalya’da yapılacak olan Dünya Kupası müsabakaları sonrası katılacağı öğrenildi.