haber

Nilüfer’de yaz çocuklar için dopdolu geçti

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Nilüfer Belediyesi miniklerin genç yaşta sporla tanışması için bu yaz da dev bir organizasyona imza attı. Futbol, voleybol, basketbol, hentbol, jimnastik, kort tenisi ve tam gün spor okullarında yaklaşık 4 bin öğrenci sertifika aldı. Çalı Kapalı Yüzme Havuzu, Konak Olimpik Havuz Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi ve Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde verilen eğitimler sonucu minikler sertifika aldı. Ailelerde miniklerin heyecanına ortak olurken uzman eğitmenler tarafından eğitim alan minikler ise yaz tatilinde spor yapmanın keyfini çıkarttı.

 

Altıncı dönemde 200 minik sertifika aldı

Nilüfer Belediyesi’nin Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Havuz Tesisleri’nde düzenlediği 6. dönem yüzme kursları tamamlandı.


Çalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Havuzu´nda eğitim alan yaklaşık 200 çocuk, sertifika heyecanı yaşadı. Yaz kursunu tamamlayan çocuklar sertifikalarını Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık ve eğitmenlerin elinden aldı. Sertifika sevinci yaşayan çocuklar eğitmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Karamık düzenlenen törende ailelere, çocuklarını emanet ettikleri için teşekkür ederek spora verdikleri desteği sürdüreceklerini dile getirdi.