Nilüfer Belediyespor’dan basketbolda 2 imza

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nı yeni transferlerle güçlendiriyor. Yapılan son transferlerle takım iddiasını artırdı. 23 yaşındaki İsmail Bukader ile 24 yaşındaki Can Mayruk da Nilüfer Belediyesporlu oldu. İki oyuncu Üçevler Spor Tesisleri’nde Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediyespor Genel Sekreteri Melek Küçükbayraktar’ın da katıldığı töreninde imzaları attı. Uzun forvet pozisyonunda oynayan İsmail Budaker, basketbola Pınar Karşıyaka altyapısında başladı. Ardından Bornova Belediyespor, Tire Belediyespor ve İzmir Üniversitesi’nde forma giydi. Oyun kurucu ve guard pozisyonlarında oynayan Can Mayruk da Pınar Karşıyaka altyapısında başladığı basketbol yaşamını İTÜ, Beykozspor, Göztepe, Altay ve İzmir Üniversitesi’nde sürdürdü.

İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Genel Sekreteri Melek Küçükbayraktar, “Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor  “Spor Kenti Nilüfer” vizyonuna ve hedefine ulaşmak için branş ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Basketbol şubemiz ilk kez geçen yıl katıldığı EBBL’de başarılı maçlar ortaya koydu. Bir çok genç oyuncumuz üst liglere transfer oldu. İnanıyoruz ki bu sezonda başarılı ve centilmence maçlar ortaya koyacağız” dedi.