Nilüfer Belediyespor'dan kritik galibiyet

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Trabzon İdmanocağı ile kritik bir maç gerçekleştirdi. Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 21. hafta maçının ilk setine, konuk ekip İdmanocağı etkili başladı. Nilüferli kızlar ilk teknik molaya 8-4, ikinci teknik molaya 16-8 geriden girdiler. İkinci teknik molanın ardından toparlanan ve peş peşe sayılar bulan Nilüfer Belediyespor seti 25-23 kazandı.

İkinci sete yine konuk İdmanocağı etkili başladı. İlk molaya Trabzon ekibi 8-4 önde girdi. Molanın ardından file önünde etkinliğini artıran Nilüfer’in sultanları üst üste buldukları 8 sayı ile 12-8 öne geçtiler. Ardından set boyunca etkili olan mavi yeşil beyazlı voleybolcular bu seti 25-19 alarak durumu 2-0’a taşıdılar. Karşılaşmanın üçüncü setine ise Nilüfer Belediyespor etkili başladı. Set boyunca skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor bu seti de 25-19 alarak, maçı 3-0 kazandı. Nilüfer Belediyespor'da, Ceyda 15, Bytsenko 14 sayı kazanarak galibiyette önemli rol oynadılar. Kritik maçı kazanan Nilüfer’in sultanları galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Mavi yeşil beyazlı ekip ligin son maçını deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.