Nilüfer Belediyespor hentbolda yarı finalde

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off mücadelesi 3. maçında Çankaya Belediyesi ANKA Spor karşısında sahadan 26-25 galip ayrılan Nilüfer Belediyespor yarı finale çıkarken, Avrupa Challenge Kupası’na da katılmaya hak kazandı. Tarihi başarılardan birini elde eden Nilüfer Belediyespor baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibini yenmeyi başardı. İlk çeyreği 9-7 önde tamamlayan Nilüfer Belediyespor, Boris ve İbrahim’in skora katkı yapmalarıyla farkı bir ara 5 sayıya çıkardı. Çankaya Belediyesi ANKA Spor’da da İbrahim Ozan’ın etkili oyunu da skora yansıyınca maçın ilk yarısı Nilüfer Belediyespor’un 15-13 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da mücadele kıyasıya devam etti. Son çeyreğe 21-19 önde giren Nilüfer Belediyespor, seyircisininde desteğiyle karşılaşmayı 26-25 galip tamamladı. Maç sonu ev sahibi ekipte büyük sevinç yaşanırken, Nilüfer Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Bozbey ve kulüp idarecileri de yaşanan sevince ortak oldu.