Nilüfer Belediyespor moral depoladı

Nilüfer Belediyespor yönetimi zorlu lig periyodunda sporcularla yakından ilgileniyor. Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık sporculara mangal partisi verdi.  Nilüfer Belediyespor Voleybol, Hentbol  ve Basketbol takımlarının sporcuları ile teknik heyetleri katıldı. Keyifli anların yaşandığı yemek sırasında sporcular  ve yönetim  moral depoladı. Ekip olmanın ve takım ruhuyla hareket etmenin başarılardaki payını arttırdığını belirten Başkan Ali Karamık, “6 Şubat Cumartesi günü  voleybol  takımımız deplasmanda Eczacıbaşı ile basketbol takımımız da Orhangazi Belediyespor ile karşılaşacak. Hentbol takımız  da 7 Şubat  Pazar günü Üçevler Tesisleri’nde saat 17:00’de Zağnos Hentbol Takımı’nı ağırlayacak.  Sporcularımızın bu zorlu maçlardan centilmenliği elden bırakmadan, başarı ile döneceğine inanıyoruz. Biz kulüp olarak sadece başarıya odaklanan bir anlayışı değil,  lisanlı  1990  sporcumuzla  alt yapımızı oluşturup, Türk sporunun yarınlarına hizmet eden bir misyonu da yerine getiriyoruz” dedi.