haber

Nilüfer Kent Konseyi’nin yeni yönetiminden Bozbey’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan 14. Seçimli Olağan Genel Kurul’da, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı seçilen Fehmi Enginalp ve Yürütme Kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Bozbey, yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Nilüfer Kent Konseyi’ni, özellikle sivil toplum ve sivil inisiyatif açısından önemsediklerini belirten Başkan Bozbey şöyle konuştu: ‘Nilüfer Kent Konseyi, belediyemiz ile çok yakın bir temas içinde olsa da, belediye ve vatandaş arasında çok önemli bir köprü görevi gördüğüne inandığımız bir kurum. Nilüfer Kent Konseyi çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz, bazı projelerde de beraber hareket ediyoruz. Kentin gelişimine beraber katkı koymaya çalışıyoruz. Sivil bir inisiyatif olan Nilüfer Kent Konseyi’ne destek veren herkes bu kentin demokrasi anlayışının gelişmesine, özgürlüklerin çoğalmasına katkı koyuyor. Bu anlamda  tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.’

 

Başkan Bozbey yeni yönetimin çıtayı daha da yukarılara çıkaracağına inandığını belirterek ‘Nilüfer Kent Konseyi’nin, bireysel özgürlükler konusunda toplumun duyarlılıklarını artıracağını, bu kentin gülümsemesine biraz daha katkı sağlayacağını düşünüyorum’ dedi.

 

‘Önceliğimiz demokrasi’

Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de Nilüfer’in gelişmesine katkıda bulunmak için çalışacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Yaşadığımız kentin gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Genç ve dinamik bir ekibimiz var, arkadaşlarımızın hepsi gönüllü, istekli ve donanımlı. Bizim önceliğimiz demokrasi, bizler demokrasiden çok söz ederiz ama bunu bir türlü kendi yaşantımız ile hayata geçiremeyiz. Bize bu konuda Nilüfer Kent Konseyi olarak önemli görevler düşüyor. Yapacağımız çalışmalarla Nilüfer’e ve Nilüferlilere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.