haber

Nilüfer Belediyespor’un başarılı sporcuları Bozbey’i ziyaret etti

Nilüfer Belediyespor bünyesinde uluslararası müsabakalara katılan Veteran Atlet Dr. Murat Kaçar ve Bisiklet Takımı’nda pedal çeviren Salih Manavoğlu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Avusturya’da düzenlenen 35’inci Dünya Medigame Oyunları’nda 65 yaş 100 metrede 15:15’lik derecesiyle şampiyonluğa ulaşan Nilüfer Belediyespor Veteran Atleti Murat Kaçar ve Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na katılarak 1:23:40’lık derecesiyle Türkiye ikincisi olan Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcusu Salih Manavoğlu, Başkan Bozbey tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

Nilüfer Belediyespor sporcularının ulusal ve uluslararası arenada gösterdikleri başarılarıyla övündüklerini belirten Başkan Bozbey, kulübün başarı çıtasının her geçen gün yükseldiğini söyledi.

 

Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’ın da katıldığı ziyarette başarılı sporcular Başkan Bozbey ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Diğer bir taraftan Çin’in Nanjing kentinde düzenlenen 2014 Gençlik Oyunları’nda Plaj Voleybolu müsabakalarında Türkiye’yi temsil eden Plaj Voleybolu Türkiye Milli Takımı ve Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol takımı formasını giyen Selin Yurtsever ve Milli Takım arkadaşı Esra Betül Çetin, ilk maçtaki rakipleri Nijeryalı Jummai Bitrus-Hajara Audu’nun oyunlardan çekilmesi üzerine 2-0 hükmen galip ilan edilerek turnuvaya puanla başladı. İlk maçından galibiyetle ayrılan Yurtsever ile Çetin, bugün Uruguay’dan Lia Fortunati - Maria Florencia Rotti çiftiyle karşı karşıya gelecek. Altı takımın bulunduğu grupta ilk 4’e girenler üst tura yükselecek.