Nilüfer Belediyespor’un basketbolcuları çeyrek finalde

Bursa’da düzenlenen U-18 Erkeler Türkiye Şampiyonası'nın grup maçları tamamlandı. Dört takımlı grup maçlarında Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Genç Takımı, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Samsun İlkadım Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. Acıbadem Üniversitesi’ni 86-83, Samsun İlkadım Gençlik Spor Kulübü'nü de 91-83 yenen Nilüfer Belediyespor, Fenerbahçe’ye 106-71 mağlup oldu. Üç karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 5 puan toplayan yeşil mavi beyazlı ekip, grubu ikinci sırada tamamladı.

Çeyrek finale kaldıkları için mutlu olduklarını açıklayan Nilüfer Belediyespor Altyapı Sorumlusu Serkan Usta, “Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alan güçlü birçok takımın altyapıları, eleme turlarında saf dışı kaldı. Basketbol ve diğer branşların altyapılarının gelişmesi için biz antrenörlere her türlü tesis ve desteği sağlayan Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ve Kulüp Başkanımız Muhammet Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi. Nilüfer Belediyespor, 25 Mayıs’ta gerçekleşecek maçlarda ilk 4 için C grubunu lider bitiren Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak.