Nilüfer Belediyespor’un rotası şampiyonluk

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda zirveyi bırakmayan Nilüfer Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı, sahasında mücadele ettiği Rota Koleji’ni 3-1’lik net skorla mağlub ederek başarısını sürdürdü. Ligde sadece iki yenilgisi bulunan Nilüfer Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynan maçın ilk setini 25-21 kaybetti. Maçın ikinci setini 25-18 alarak skora eşitlik sağlayan yeşil mavi beyazlılar, karşılaşmanın üçüncü setinde üstünlüğünü korudu. Son bölümde 10 sayılık farkla ilerleyen Nilüfer Belediyespor maçı 3-1 kazanarak 13’üncü maçında on birinci galibiyetini aldı.

Galibiyet sevinci yaşayan Nilüfer Belediyespor’un Kulüp Başkanı Naci Kale, oyuncuları Dilara ve Kübra’nın doğum gününü salonda pasta keserek kutladı. Kutlamanın ardından Nilüfer Belediyespor’lu filenin önünde galibiyet pozu verdi.