Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler madalyaya doymuyor

Nilüfer Belediyespor Kulübü, birçok branşta olduğu gibi yüzmede de başarılarına yenilerini ekliyor. 12-16 Ağustos tarihleri arasında İstanbul ENKA Sadi Gülçelik Tesisleri'nde düzenlenen Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası’na Nilüfer Belediyespor sporcuları da katıldı.

Büyük mücadeleye sahne olan şampiyonada Nilüfer Belediyespor 4 derece aldı.

Kulübün başarılı sporcularından Alper Kebir,13 yaş 50 metre serbest yüzme yarışında 26.31’lik derecesi ile Türkiye birincisi oldu. Kebir, 50 metre kelebek yüzmede 27.85’lik derecesi ve 100 metre serbest yüzmede 58.03’lük derecesi ile iki ayrı yarışta Türkiye üçüncülükleri aldı.

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün bir diğer başarılı yüzücüsü Talha Mert Dur da 50 metre kurbağalama yüzme yarışında 34.39’luk derece ile Türkiye beşincisi oldu. Madalyalarla Bursa’ya dönen sporcular Nilüfer Belediyespor’u gururlandırdı.