haber

Nilüfer Cam ve Seramik Atölyesi’nden yıl sonu sergisi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Cam ve Seramik Atölyesi’nde kursiyerlerin yaptığı çalışmalar düzenlenen yıl sonu sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serkan Önder’in eğitimindeki atölyeye katılan 63 kursiyerin yaptığı 74 seramik ve cam eser Konak Kültürevi’ndeki sergide yer aldı.

Serginin açılışını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte yaptı. Nilüfer Belediyesi’nin sanata her zaman önem verdiğini ve desteklediğini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Serkan Önder’in eğitmenliğini yaptığı atölyemizde kursiyerlerimiz birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı. Cam ve seramik eserler gerçekten hayranlık uyandırdı. Bu sergiler, Nilüfer Belediyesi’nin sanata ne kadar değer verdiğinin göstergesidir. Kursiyerlerimizi kutluyorum. Oldukça nitelikli eserler ortaya çıkmış” dedi.

Nilüfer Belediyesi Cam ve Seramik Atölyesi eğitmeni Serkan Önder’i ve kursiyerle çiçek vererek kutlayan Başkan Bozbey daha sonra CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte sergiyi gezerek eserleri tek tek inceledi.

Nilüfer Belediyesi Cam ve Seramik Atölyesi kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergi, 11 Mayıs Perşembe gününe kadar Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin beğenisine açık olacak.