haber

Nilüfer’de Cihat Aşkın ve Bursa Ensemble izleyenleri büyüledi

Nilüfer Belediyesi bir birinden anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) 25. kuruluş yıl dönümü için Bursa Şubesi özel bir gece düzenlerken, Cihat Aşkın, Şenol Aydın ve Bursa Ensemble de konserde sahne aldı. Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde verdikleri konserle izleyenleri büyüleyen sanatçılar performanslarıyla ayakta alkışlandı.


Gecede Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi Başkanı Süheyla Kaplan açılış konuşması yaptı. Genel Başkan Prof. Dr. Türkan Saylan’ı anarak başlayan Kaplan, yapılan çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi verdi.


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 25. yılı için Nebil Özgentürk’ün yaptığı belgeselden kısa bir bölümün de izlendiği gecede, Bursalı Kardelenlerden İslam Uyar Anadolu Ticaret Lisesi 4. Sınıf öğrencisi Tuğba Aydoğdu’nun derneğin yaşamındaki yerini anlatan konuşması davetlilere duygulu anlar yaşattı. Gecenin sonunda sanatçılara plaket ve teşekkür belgesi sunuldu. Geceye Nilüfer Belediyesi adına katılan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu ise ÇYDD’yi yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.