Nilüfer’de çocuk gelinlere hayır

Nilüfer Belediyesi Üç Fidan Parkı’nda düzenlenen etkinlikte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Nilüfer Belediyesi ve Lions 118-K Yönetim Çevresi işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe birçok lions kulübü de destek verdi. Çeşitli okullardan çok sayıda çocuğun katıldığı bu anlamlı programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Şarkılar eşliğinde oyunlar oynayan minikler, resim yaptı, boyama oyunlarıyla günün keyfini çıkarttı.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Çocuk Gelinler Koordinatörü Yurdanur Reisoğlu desteklerinden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bu anlamlı günde bir farkındalık yaratmak istedik. Birçok kulüp bize destek verdi. Burada çocuklarımız sanatsal çalışmalar yaparken keyifli gün geçirecek. Çocuk gelinlere dikkat çekmek istiyoruz. Bu konuda çeşitli eğitim ve paneller düzenleyerek bilinçlendirme çalışmaları yapacağız,” dedi.

Programın sonunda Egemen Kerpiçcioğlu Orkestrası da mini bir konser vererek etkinliğe katılanları coşturdu.