Nilüfer Belediyespor iki hazırlık maçı oynayacak

Bir yıl aradan sonra yeniden Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Milli takımlardaki oyuncularının da takıma dâhil olmasıyla birlikte tam kadro sahaya çıkacak olan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bugün saat 18.00’de Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda Sarıyer Belediyespor ile yarın saat 12.00’de ise Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş ile hazırlık maçı oynayacak.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Antrenörü Nihat Öztürk yaptığı açıklamada, “Yeni sezona sayılı günler kaldı. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni transferlerimiz ve milli takımlardaki sporcularımız da aramıza katıldı. Oyuncularımızın performanslarını görmek adına bu tür maçları çok önemsiyoruz. Güçlü rakiplerimiz karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, yeni sezon öncesi moral ve motivasyonu üst seviyede tutmak istiyoruz,” dedi.