haber

Nilüfer’de havuz keyfi bir başka güzel

Yaz aylarında tatile gitme fırsatı bulamayan ve aileleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen Nilüferliler, serinlemek ve stres atmak için Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Havuzu’na akın ediyor. Günlük ortalama iki yüz kişiye ev sahipliği yapan Konak Olimpik Yüzme Havuzu, temizlik ve güvenliğiyle de dikkat çekiyor. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nün geçtiğimiz aylarda verdiği “Temiz Havuz Sertifikası” ile kalitesini tescillendiren Konak Olimpik Yüzme Havuzu, tesiste bulunan 5 cankurtaran ekibiyle de eğlenmeye gelenlerin can güvenliğini sağlıyor.

 

Yaz tatillerinde çocukların da yüzme sporlarını öğrenmesi için eğitimlerin düzenlendiği Konak Olimpik Yüzme Havuzu’nda 17 deneyimli eğitmen de çocukların keyifli bir tatil geçirmesine imkân sunuyor. 3-6 ve 6-14 yaş grubu arasında çocuklara uzman eğitmenler eşliğinde iki haftalık periyotlarda eğitimler düzenleniyor. Yüzme havuzundan faydalanmak isteyen engelli ve gaziler için de özel indirimli fiyat tarifeleri uygulanıyor. Engelli ve Gaziler ekonomik durumlarına göre yüzde elli ve yüzde yüzlük indirimlerle yaz sıcaklarında serinleme imkânı buluyor.

 

Tesis hafta içi saat 12:00 - 19:00, hafta sonu ise 10:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Tesiste ayrıca spor yapmak isteyenler için de özel fitness salonu bulunuyor. Diğer bir taraftan yazın keyfini havuz başında çıkartmak isteyen Nilüferliler de Konak Olimpik Yüzme Tesisi’nin geniş menüsünden yararlanabiliyor.