Nilüfer’de kandil ikramı

Nilüfer Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Regaip Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi ikram ederek geleneği bozmadı.

İslam dünyası için büyük öneme sahip olan Regaip Kandili Nilüfer’de ibadetle geçti. Vatandaşlar rahmet ve bereket gecesi olarak kabul edilen gecede camilere akın edip ibadet ederken, Nilüfer Belediyesi de kandil simidi ikramıyla vatandaşların yanında oldu. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri; Akçalar, Ertuğrul, Şinasi Yürek, Fatih Sultan Mehmet, Edebali, Odunluk, Emir Buhari ve Karaman Yeni Camisi’nde yaklaşık 5 bin kişilik kandil simidi ikram ederek vatandaşların kandilini kutladı.

Nilüfer Belediyesi ayrıca Regaip Kandili nedeniyle gündüz de Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası önünde personele kandil simdi dağıtarak, kandil birlikteliği yaşattı.