Nilüfer’de karla mücadele alarmı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kar yağışının yeniden yüzünü göstermesiyle birlikte alarma geçti. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya çıktı. Karla mücadele için oluşturulan 18 ayrı ekip, yaklaşık 100 personelle 24 saat ilçe genelinde görev başında.

Ekipler, greyder, beko loder ve kamyonlardan oluşan toplam 28 araç ve makine ile özellikle ilçenin güney bölgesinde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Araç ve makinelerle Nilüfer’deki tüm ara sokakların yanı sıra, Büyükşehir’in sorumluluğundaki birçok anayollarda da görev yapan karla mücadele ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama yapıyor ve greyder ile yol açıyor. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sibel Yücel Ünlüdağ öncelikle anayollar olmak üzere tüm ilçede yolların açık tutulması için ekiplerin canla başla çalıştıklarını vurguladı.