Nilüfer’de Mathlouthi büyüsü

Nilüfer Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle birbirinden ünlü sesleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer’in son konuğu Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında Tunuslu sanatçı Emel Mathlouthi oldu. Besteci, söz yazarı, gitarist özellikleriyle de adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı, sesiyle izleyenleri büyüledi.

Rock müziği, oryantalist müzik anlayışı ve electro trip hop ritimlerle birleştiren Mathlouthi, danslarıyla da beğeni topladı. Yasemin sesli sanatçı olarak da tanınan ünlü sanatçıya hayranları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı zaman zaman Türkçe konuşmasıyla da sempati topladı. Konserinin sonunda ‘Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim’ adlı şarkıyı da Türkçe seslendirince ayakta alkışlandı.

Gecede ünlü sanatçıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tablo hediye ederken, Meclis Üyesi Berna Hacer Bilici de çiçek vererek kutladı.