Nilüfer’de MFÖ sevgisi

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan efsane MFÖ grubu, arakalarında bıraktıkları uzun yıllara rağmen performanslarını kaybetmediklerini bir kez daha gösterdiler. Nilüfer Belediyesi’nin Şubat Ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Fethiye Kültür Merkezi’nde sahne alan MFÖ, muhteşem şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Konser öncesi salon önünde uzun kuyruklar oluşurken, geceye katılanlar muhteşem dakikalar yaşadı. Özkan Uğur başta olmak üzere grup üyeleri bireysel performanslarıyla da büyük alkış aldı , Dillere dolanan şarkılarını hayranlarıyla seslendiren grup, konser sonunda büyük alkış aldı.

Konser sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey performansından dolayı MFÖ’yü kutlayarak çiçek verdi.