Nilüfer’de Regaip Kandili birlikteliği

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde vatandaşlar, tüm yurtta olduğu gibi Nilüfer’de de camilere akın etti. Dua ve ibadetle geçirilen mübarek gecede, Nilüfer Belediyesi de halkın yanındaydı. Nilüfer Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle gündüz Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası önünde personele lokma ikramında bulundu. Başkan Bozbey, personelin kandilini kutlarken, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da Halk Evi önündeki lokma ikramına katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kandil gecesinde de Akşemsettin Camisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Namaz sonrası vatandaşların kandilini kutlayan Bozbey, tatlı ikram etti. Regaip Kandili dolayısıyla Safa ve Odunluk Merkez Camisi’nde de vatandaşa tatlı dağıtıldı.