Nilüfer’de Seda ve Buse imzası

Bursa ve Nilüfer’i başarılı şekilde Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde temsil eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda kadro yapılanması devam ediyor. Mavi yeşil beyazlı Bursa ekibi son olarak iç transferde genç oyuncusu Seda Menekşe ile sözleşme yeniledi. Orhangazi Belediyespor’da voleybola başlayan Seda Menekşe, ardından Nilüfer Belediyespor’a transfer oldu. 2014 yılından bu yana başarılı bir şekilde A takım formasını terleten smaçör oyuncu, 1997 doğumlu ve 1,84 m boyunda. Seda Menekşe geçen yıl gösterdiği performansla göz doldurdu.

Buse Yuvaya Geri Döndü

Nilüfer Belediyespor eski oyuncusu Buse Kayacan ile yeniden sözleşme imzaladı. Kariyerinde daha önce sırasıyla Eczacıbaşı VitrA, Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve son olarak Galatasaray  formaları giyen Buse Kayacan, A Milli Takım’da da başarılı bir grafik sergiledi. Libero mevkiinde oynayan Kayacan kendisini 1 yıllık Nilüfer Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı.