Nilüfer’de şenlik zamanı

Nilüfer Belediyesi’nin yaz etkinlikleri çerçevesinde her yıl düzenlediği organizasyonlar yine yaz akşamlarını renklendirecek. 8 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında THM Korosu ve Halk Dansları, gezici sinema ve gölge gösterileri, Nilüfer’deki tüm mahalleleri eğlenceyle donatacak. Etkinlikler çerçevesinde Nilüfer Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu ve Halk Dansları Gösteri Grupları salonların ardından yaz akşamlarında mahallelerde sevenleriyle buluşacak. Türk Halk Müziği Korosu, 25 Ağustos’ta Gölyazı, 27 Ağustos’ta Görükle, 29 Ağustos’ta Akçalar, 2 Eylül’de Kayapa, 3 Eylül’de Yolçatı, sahne alacak. Halk Dansları ekipleri ise 29 Ağustos’ta Akçalar, 3 Eylül’de Yolçatı, 4 Eylül’de Altınşehir ve 5 Eylül’de Balkan Mahallesi’nde hünerlerini sergileyecek.

Etkinlikler kapsamında ayrıca sinemalarda izlenme rekorları kıran Düğün Dernek ve yine beğeni toplayan Mandıra Filozofu adlı yapımlarda Nilüfer’in birçok mahallesinde gösterime sunulacak. Ayrıca yaz etkinlikleri kapsamında Nilüfer’in birçok mahallesinde film gösterisinden önce düzenlenecek olan gölge gösterileri de yaz akşamlarına keyif katacak.