haber

Nilüfer’de Spor Şenlikleri coşkusu sürüyor

Spor kenti Nilüfer, şenlik havasında geçen müsabakalara sahne oluyor. Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri farklı branşlarda devam ediyor.

M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Dart Şenlikleri’ne sahne oldu.  Heyecanlı geçen müsabakalarda Dart Yıldız Kızlar’da İrfaniye Ortaokulu hem birinci hem üçüncü oldu. Doğanköy Ortaokulu’nun ikinciliği aldığı müsabakalarda Akçalar Ortaokulu da dördüncü oldu.

 

Dart Yıldız Erkekler’de de yine İrfaniye Ortaokulu hem birinci hem dördüncü oldu. Konaklı Ortaokulu ikinci olurken, Zekâi Gümüşdiş Ortaokulu da üçüncü oldu.

 

Dereceye girenlere ödüllerini Vahide Aktuğ Ortaokulu Müdürü Muhammet Özdemir, İrfaniye Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Kartallar, Akçalar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sezin Işık, Konaklı Ortaokulu Müdürü Soner Dektaş, Konaklı Özel Eğitim Okulu Öğretmeni Kaan Artıışık, Doğanköy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Öğüt, M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Korkut ile Şenlik Koordinatörü Melahat Atlı verdi.

 

Badminton Şenlikleri

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri de Badminton Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte Genç Kızlar kategorisinde Ahmet Erdem Anadolu Lisesi birinci, Otomotiv Lisesi ikinci, Çamlıca Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Kültür Okulları dördüncü oldu.

 

Badminton Minik Kızlar kategorisinde de Özel Final Okulları birinci, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu ikinci ve üçüncü oldu.

Badminton Genç Erkekler’de birinciliği Otomotiv Lisesi aldı. Nilüfer İmam Hatip Lisesi’nin ikinci olduğu müsabakalarda Özel Sınav Okulları üçüncü, Birey Okulları dördüncü oldu.

Minik Erkekler kategorisinde de Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu birinci ve dördüncülüğü alırken, Özel Yönder Okulları ikinci, Özel Sınav okulları da dördüncü oldu.

 

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık, Yönder Okulları’ndan Serkan Bakır, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’ndan Selahattin Aydın verdi. Dereceye giren öğrenciler sevinçlerini öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştı.