haber

Nilüfer’de sünnet şöleni

Sünnet olan çocuklar ve aileleri Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte kesilen pastanın ardından çalınan şarkılarla göbek atarak gecenin keyfini çıkardı. Nilüfer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen sünnet şöleni bu yılda coşku dolu anlar yaşanmasına sahne oldu. Cha Cha Restorant’ta düzenlenen 120 çocuğun sünnet şölenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Ali Karamık, Ahmet Çakıcı ile çok sayıda meclis üyesi katıldı. Nilüfer Roman Orkestrası ve solist Berna’nın şarkılarıyla gecenin tadını çıkaran aileler ve çocuklar, kesilen pastanın ardından coşkulu dakikalar yaşadı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı gecede çocuklar kurulan oyun parklarında eğlenirken, ailelerde şarkılar eşliğinde bol bol göbek attı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’de aileler ve çocukların coşkusuna ortak olurken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Nilüfer Belediyesi olarak her yıl aynı coşkuyu yaşamanın mutluluğunu dile getiren Başkan Mustafa bozbey, “Nilüfer Belediyesi sosyal projeleriyle her kesimin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bugünde son derece önemli bir organizasyonla 120 çocuğumuzun sünnet mutluluğunu paylaşarak ailelerine bu mutlu günü yaşama imkanını sağladık” dedi.

Gecede Başkan Bozbey, şölene destek veren Acıbadem Hastanesi, Rentıp, Esentepe Tıp Merkezi, Medicabil, Eker Süt Ürünleri, Cha Cha Restorant, Foto Sanat Fotoğraf Stüdyosu yetkililerine birer teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da Nilüfer Belediyesi tarafından günün anısına armağanlar verildi.