haber

Nilüfer’de tam gün spor okulu başladı

Çalışan anne-babalar için yaz sezonunda çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir seçenek sunan kulüp, yaz okulunda çocuklara çeşitli sportif branşların yanı sıra sinema, resim ve drama gibi pek çok sanatsal alanda da eğitim veriyor.

Yaz tatili boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi’nde uygulanacak olan tam gün programında, hafta içi sabahtan akşam saat 17:00’ye kadar öğrenciler birçok etkinliğe katılma imkanı bulacak. 

Gün boyunca yaşıtlarıyla bir arada ve birbirinden keyifli sportif etkinlikler içinde zaman geçirecek olan çocuklar; futbol, basketbol, hentbol, kort tenisi, karate, voleybol, yüzme, jimnastik çalışmalarının yanı sıra modern dans, halk oyunları, drama, okuma, sinema ve resim eğitimleri de alacaklar.

Yaz boyunca 4 dönem şeklinde organize edilecek olan tam gün spor okullarının ilk dönemi başladı. 2. dönem 2-20 Temmuz, 3. dönem 23 Temmuz- 10 Ağustos, 4. dönem ise 15-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.   

Nilüfer’de tam gün yaz okullarının yanı sıra, dar zamanlı spor okulları çalışmaları da devam edecek. Konak Olimpik Yüzme Tesisleri ve Çalı kapalı havuzunda yüzme, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde kort tenisi, Barış Spor Merkezi’nde karate, Üçevler Spor Tesisleri’nde de futbol, voleybol, hentbol, basketbol branşlarında, 3 dönem boyunca eğitimler verilecek.

Pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere günde 3 grubun eğitim alacağı yaz okullarında tüm branşlarda 2. dönem 2 Temmuz-20 Temmuz, 3. dönem ise 23 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Yaz okulu veya tam gün spor okuluna kayıt yaptırmak isteyenler, Nilüfer Belediyespor Kulübü Üçevler Tesisleri yada Altınşehir Gençlik Merkezi’ne başvuru yapabilecek.