haber

Nilüfer’de tiyatro keyfi “Cam”a yansıdı

Nilüfer Belediyesi Kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenen “Cam” isimli oyun, tiyatro severlerden yine tam not aldı. Levent Kazak’ın yazdığı, yönetmenliğini Laçin Ceylan’ın yaptığı “Cam” isimli tiyatro oyununda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı kadro, başarılı performansıyla büyük beğeni kazanırken, Nilüfer Belediyesi’nin kültür ve sanattaki ayrıcalığını bir kez daha gözler önüne serdi. 
Anlık kararların insan üzerindeki etkilerine ve insanın yaşamını nasıl yönlendirdiğine dikkat çeken oyunda Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer rol aldı. 2 perdeden oluşan tiyatro oyunu yaklaşık 500 sanatsever izledi. Yaklaşık 2 saat süren  “Cam”dan çok etkilenen seyirciler, oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışlandı.
Alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunan “Cam”; kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçiyor. “Kadın”ın sosyal konumu, insan ilişkileri ve hayatın sürprizleri hakkında izleyiciyi derin sorgulamalara yönlendiren “Cam”, aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki farklı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.