Nilüfer’de unutulmaz konser

Nilüfer Belediyesi'nin “Ustalar Nilüfer”de konserler dizisi kapsamında Fethiye Kültür Merkezi'nde sahne alan ünlü sanatçı Zerrin Özer;  enerjisi, sahne şovları ve sıra dışı performansıyla Bursalıları coşturdu. Kendi şarkılarının yanı sıra Barış Manço, Orhan Gencebay ve Ahmet Kaya gibi büyük ustaların eserlerini de seslendiren Özer, ses rengi ve etkili yorumuyla konser salonunu dolduran kalabalığı kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Elektrogitardan bağlamaya, kanundan kabak kemaneye çeşitli enstrümanların yer aldığı orkestra eşliğinde salonda farklı tarzlarda müziklerin yankılandığı konseri izleyenler arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vardı. Soğuk algınlığı rahatsızlığına rağmen şarkıları, dansları ve enerji dolu performansıyla izleyiciyi kendisine kilitleyen usta sanatçı, Ahmet Kaya’nın “Giderim” isimli şarkısını söyledikten sonra, Kaya’ya duyduğu sevgi ve hayranlığı “Uzun süre yabancı müzik dinledikten sonra Türkiye’de müzik karakterimin oturduğu yıllarda hangi sanatçıyı sevdiğimi sorarlardı. Yorumuna ve eserlerindeki anlatım gücüne hayranlık duyduğum tek sanatçı Ahmet Kaya’ydı. Böyle bir ses bir daha gelmez,” dedi.

Yaklaşık iki saat süren konser sonunda sahneye çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise konser izleyicilerinin Özer’e karşı yoğun ilgi ve sevgi gösterileri üzerine “Biz şarkıcı ile sanatçıyı ayırt edebilen bir kurum ve ilçe halkıyız. 40. yılını doldurduğunuz sanat hayatınızın daha uzun yıllar sürmesini ve bizi bu güzel sesten mahrum bırakmamanızı diliyoruz,” dedi.