haber

Nilüfer’deki parkların oyun grupları yenilendi

Nilüfer Belediyesi, ilçenin güzelleşmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesinde büyük önemi olan yeşil alanların çoğaltılması için çalışmalarını sürdürürken, var olan parkların bakım onarım ve revize çalışmalarını da aksatmıyor.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Nilüfer’deki parkların oyun gruplarını ve park mobilyalarını yeniledi. Bu yenileme kapsamında İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Papatya, Barış, İlkyaz, Leylak parkları ile İhsaniye Çocuk Parkı, Ataevler Mahallesi’nde bulunan Yaprak Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Durusoy ve Mine Parkı, Görükle Mahallesi’nde bulunan Cevizli Parkı, Konak Mahallesi’ndeki Göknar ve Gözde Park, Çamlıca Mahallesi Çocuk Parkı, Beşevler Mahallesi Çiçek Parkı, Karaman Mahallesi Çocuk Parkı ve Karaman Koşu Yolu, Kültür Mahallesi’ndeki Rezene Parkı, Karacaoba, Badırga, Çatalağıl Mahallelerinde bulunan park alanlarındaki oyun grupları ve mobilyalar yenilendi. Ayrıca Odunluk Hakan Tan İlköğretim Okulu, Çamlıca Halk Eğitim Merkezi, Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy Ortaokulu’nda bulunan çocuk oyun gurupları ve mobilyalar da yenileri ile değiştirildi.

 

Oyun gruplarının yenilenmesine sevinen parkların müdavimi çocuklar, bu sevinçlerini oyun gruplarının montajını yapan Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek gösterdiler.