haber

Nilüfer evinde galip

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Bozokspor ile Üçevler Spor Tesisleri’nde karşılaştı. Nilüfer Belediyespor baştan sona üstün bir oyun sergileyerek sonuca gitti. Nilüferli hentbolcular ilk yarıyı 15-13 önde tamamladı.

Taraftarların da büyük ilgi gösterdiği müsabakanın ikinci yarısında Nilüfer Belediyespor daha organize ataklarla rakibini bunalttı.  Mavi yeşil beyazlı hentbolcular, Şuayip ve Milan’ın başarılı hücumları ile aradaki farkı giderek açtı. Rakibine kolay gol şansı tanımayan Nilüfer Belediyespor sahadan 6 gol farkla 35-29 galip ayrıldı. Mavi yeşil beyazlı hentbolcuların sevincini, maçı birlikte izleyen Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu da sahaya inerek paylaştı. Emirğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına da hentbolcuları kutladı.

Sahadaki mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan antrenör Mehmet Fatih Işık da “Güçlü bir takıma karşı galip geldiğimiz için mutluyuz. Tüm takımların birbirine nerdeyse eşit olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Bu galibiyeti Başkanımız Ali Karamık’a armağan ediyoruz” dedi.