Öğretmenlerden sulu boya resim sergisi

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi el emeği göz nuru eserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde Grafik öğretmeni olan Sebahat Tuncer ve Derya Kayacık sulu boya çalışmalarının yer aldığı sergiyi Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin izlenimine sundu. İki öğretmenin sergisinin açılışına Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz de katıldı. Göz, Tuncer ve Kayacık’ı kutlayarak yeni sergilerde buluşma dileğini iletti.

Çok sayıda sanatseverin ilgi gösterdiği sergide ağırlıklı olarak doğanın işlendiği 37 eser yer alıyor. Tuncer ve Kayacık’ın 30 yıllık tecrübelerini yansıtan sergi büyük beğeni topladı. Resim sergisi 14 Ekim Cuma gününe kadar izlenime açık kalacak.