haber

Nilüfer FSK Karasuspor engelini 3 golle aştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19. hafta maçında Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), Karasuspor’u 3-0 yenerek, 7 puan farkla liderliğini sürdürdü.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19. hafta maçında Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), deplasmanda Karasuspor ile karşılaştı. Karasuspor’un cezası nedeniyle Bilecik’teki İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanan karşılaşmanın henüz 8. dakikasında Nilüfer Belediye FSK Barış Bakça’nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Sakarya ekibi oyunda dengeyi kurmayı başarsa da  Nilüferli  defans oyuncuları  rakibine geçit vermedi ve ilk yarı 1-0 Nilüfer Belediye FSK üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başından itibaren oyun kontrolünü elinde tutan Nilüfer ekibi  77. dakikada ceza alanında oluşan karambolde Ali Şentürk ile farkı ikiye çıkardı.   Oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu Nihat Can Demir golden 3 dakika sonra sağ çaprazdan jenerik bir gol atarak takımını 3-0 öne geçirdi.  Bu galibiyet ile puanını 49’a yükselten Nilüfer Belediye FSK bitime 7 hafta kala en yakın rakibinin 7 puan önünde liderliğini sürdürdü.