Nilüfer Hentbol’a "taze kan"

Kulüp son olarak Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreni ile Çankaya Belediyesi Anka Spor’un başarılı pivotu Müjdat Özcan’ı renklerine bağladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Bozbey, genç hentbolcuya başarılar diledi. ”Müjdat’ın, takımızın başarısını takım arkadaşları ile hocalarıyla beraber üst sevilere çıkaracağına inanıyorum,” dedi.

Antrenör Fatih Işık ise “Türkiye Kupası, lig ve Avrupa Challenge Kupası mücadelelerimizde en iyi sonuçları elde etmek, Nilüferi' bu üç kulvarda da en iyi şekilde temsil etmek için transfer dönemini iyi değerlendirmek istiyoruz,” dedi.

1979 doğumlu milli hentbolcu Müjdat Özcan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Maliye Milli Piyango takımlarında şampiyon kadroda yer almıştı.