Nilüfer Hentbol, Avrupa vizesi için sahaya çıkacak

İlk maçını Çarşamba günü saat 18:00’de Ankara’da, Çankaya Belediye Ankara ile yapacak olan Nilüfer Belediyespor, rövanş mücadelesinde 27 Nisan Cuma günü Çankaya Belediye Ankara’yı evinde ağırlayacak. Nilüfer Hentbol, bu mücadelelerden galip gelmesi halinde Nilüfer’i "Hentbol: Erkekler Avrupa Challenge Kupası"nda temsil edecek.

Lig ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Nilüfer Belediyespor'un başarılı antrenörü Fatih Işık, uzun bir maratonu geride bıraktıklarını belirterek “Başarılarından dolayı oyuncularımı kutluyor ve ligin başından bu yana desteğini esirgemeyen Nilüfer Belediyespor yöneticilerimize ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Play-off maçlarımızı da başarılı sonuçlarla geride bırakarak Avrupa’da adımızdan sıkça söz ettireceğimize inanıyorum,” diye konuştu.