Şampiyon Canaydın kupayı Bozbey’e getirdi

Canaydın İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, 19 Nisan’da Diyarbakır’da yapılan finalde elde ettiği sonuçla Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu olarak, Bursa’nın gururu oldu. Ankara Özle Maya Koleji’ni 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan kızlar, kupalarıyla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu. Okul Müdürü İsmail Aksoy ve antrenör Serdar Şentürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette, sporcuların mutluluğu gözlerinden okundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey, elde edilen başarıdan dolayı, Nilüfer ve Bursa adına sporculara teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, elde edilen başarıların kendilerini her zaman gururlandırdığını ifade etti.

Final sürecinde yaşanan heyecanı dile getiren sporcular da Başkan Bozbey’e spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.