haber

Nilüfer’i gençlerle geleceğe taşıyoruz

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Eurokisd Müzik Sanat Festivali’nde Jazz-Blues dalında dünya birinciliği alan Tan Okulları Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan Orkestra Tan için düzenlenen kutlama programına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.


Velilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin katıldığı coşkulu törende Orkesta Tan’ı kutlayan Başkan Bozbey başarıların devamını diledi. Başkan Bozbey, “Uluslararası bir başarıya imza attığınız için sizleri ve öğrenci velilerimizi kutluyorum. Biz de sizin gibi gençlerle Nilüfer’i geleceğe taşıyoruz. Nilüfer’i kültür ve sanat kenti yapma konusunda duyarlılığımızı her zaman gösterdik ve bir hedef koyduk. Adım adım ilerlediğimiz hedefimize sizlerden de destek geldi. Almış olduğunuz dünya birinciliği hem Nilüfer’e hem Bursa’ya hem de ülkemize gelsin. Kültür sanat kenti Nilüfer’de bu başarıları görmek bizi hem mutlu ediyor hem de hedeflerimizi perçinliyor,“ dedi.


Tören sonunda öğrencilere dünya birinciliği belgelerini veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Okul yöneticilerini de kutladı.