haber

Nilüfer ile Asenovgrad arasındaki kardeşlik köprüsü güçleniyor

Nilüfer Belediyesi’nin Bulgaristan’daki kardeş şehri olan Asenovgrad Belediyesi’nden bir heyet Başkan Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Asenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcıları Ferdi Kadir, Angel Dimitrov ve Meclis üyeleri, Başkan Bozbey ile iki belediyenin çalışmaları hakkında görüştüler. Nilüfer Belediyesi’nin projelerini konuk heyete anlatan Başkan Mustafa Bozbey, Asenovgrad Belediyesi ile ilişkilerin, iki kentin insanları arasındaki dostlukların gelişmesine önemli katkıları olduğunu vurguladı.

 

Başkan Bozbey, "İki şehir arasındaki kardeşlik anlaşmamız beraber yaptığımız çalışmalarla en iyi şekilde devam etmektedir. Bizler iki belediye olarak kardeş şehir ilişkilerini kültürel, sosyal alanda pekiştirerek dostluğumuzu daha da güçlendirdik. Nilüfer Belediyesi olarak bu hususta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz" dedi.

 

“Mustafa Bozbey bizim için iyi bir örnek”

 

Kendilerine gösterilen misafirperverlik için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e  teşekkür eden Asenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Ferdi Kadir “ Nilüfer’in bizdeki yeri çok ayrı. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in çalışmaları bizim için iyi birer örnek. Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

İki belediye arasında yapılacak ortak çalışmaların da gündeme geldiği ziyaretin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konuklara günün anısına armağanlar verdi. Başkan Bozbey ayrıca Asenovgrad’ı 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Spor Şenlikleri’ne davet etti.