Nilüfer'in 20 yıllık çınarlarına teşekkür

Nilüfer Belediyesi’nde yirmi yıldır görev yapan 70 belediye personelini, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sertifika vererek kutladı. Nilüfer Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Başkan Bozbey, hizmetlerinden dolayı çalışma arkadaşlarını teşekkür etti. Bozbey, “Bu kurum sizlerle beraber sadece Türkiye değil Avrupa’nın da önde gelen kurumlarından biri haline geldi. Bu geminin içinde herkesin ayrı bir görevi var. Bu gemiyi kıyıya en iyi şekilde yanaştırmak için özverili bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Bu kentin insanı farklı düşünüyor, beklentileri farklı, özverisi ve duyarlılığı farklı. Hepimizin ortak amacı Nilüfer’e en iyi şekilde hizmet etmek ve bu kentte yaşayanların yaşam kalitesini hep birlikte yükseltmek” şeklinde konuştu.

Yirmi yıldır Nilüfer Belediyesi’ne hizmet eden personele teşekkür eden Başkan Bozbey, vefat eden belediye personelini de rahmetle andı.