Nilüfer’in galibi zabıta

Bu yıl 11’ncisi düzenlenen Nilüfer Belediyesi Birimler Arası Bowling Turnuvası'nda birinciliği Zabıta Müdürlüğü takımı kazandı.

Carrefour Magic World Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın çekişmeli geçen ön elemelerinin ardından, 49 takım arasında en iyi skoru elde eden 12 takımın yarıştığı final müsabakaları sonunda 1365 puan alan Zabıta Müdürlüğü kupanın sahibi oldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de oyunlara katılarak heyecana ortak olduğu turnuvada İmar Müdürlüğü ikinci, Ulaşım Müdürlüğü üçüncü, İşletme Müdürlüğü ise dördüncü oldu.

Başkan Bozbey, turnuvaya katılan tüm takımları kutlarken, madalyaları tek tek taktı. Bozbey,  heyecan ve çekişmenin her geçen yıl arttığı turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.