haber

Nilüfer’in Sultanları coşkuyla karşılandı

Nilüfer Belediyespor bir  yıl aradan sonra yeniden Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükseldi. Mersin’de yapılan Bayanlar Voleybol 2. Lig Play-Off final grubundaki ilk maçını kazanan Nilüfer’in sultanları, Seramiksan’ın Ataşehir’i yenmesiyle son maçını oynamadan üst lige çıkmayı garantiledi.

Mersin dönüşü takım kafilesini Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Işık, başkan yardımcıları, danışmanlar ve daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda personel çiçeklerle karşıladı. Elde edilen başarı sonrası sevinçleri gözlerinde okunan sporcular, kazanılan kupayı, karşılayan idarecilere teslim etti. Takımı karşılayanlar da sporcuları tek tek kutlarken, baklava ikramı yapıldı.

Başarılı sporcu Gülşah, son maçta sakatlandığı için takıma koltuk değnekleriyle eşlik ederken, kaptan Gülbahar Kaplan ise mutluluklarını dile getirdi. Bir yıl boyunca çok çalıştıklarını ve bu başarıyı hak ettiklerini kaydeden kaptan Gülbahar Kaplan, “Çok zor turnuvaydı. Yarı final, final maçları art  arda olunca bizi zorladı. Hak ettiğimiz başarıyı aldığımız için çok mutluyum. Bizi destekleyen herkese yürekten teşekkürler. Bu başarıyı daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Antrenör Ali Kamberoğlu, da mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, “Emeğimizin karşılığını aldık. Bu anlamda hepimiz çok gururluyuz. Bursa’mızı  iki takım ligde temsil edecek. Hedefimiz bu başarıyı daha ileriye taşımak. Takımımı ve kulübümüzü tebrik ediyorum” dedi.