haber

Nilüfer’in sultanlarına moral yemeği

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde düzenlenen sezon sonu yemeğinde buluştu. Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey ve kulüp idarecilerinin de katıldığı yemekte sezon değerlendirmesi de yapıldı. Baraj maçlarında oynadığı 6 maçtan 5’ini kazanarak ligde kalan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı gelecek sezon için başarı sözü verdi.  

Yemeğe sporcular, teknik kadro, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey katıldı. Baraj etabındaki mücadelelerinden dolayı sporcuları kutlayan Başkan Mustafa Bozbey “Voleybolcularımızı baraj maçlarında gösterdikleri özveri ve performans için kutluyorum. Gelecek sezon çok daha iyi sonuçlar elde edeceğimizden eminim. Yönetimimiz ve teknik ekibimizin yeni sezon için gereken önlemleri alacağına inanıyorum. Şimdiden yeni sezon için başarılar diliyorum” dedi.

Desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Aydın “Dünyanın en prestijli ligi olan Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele etmek çok zor. Sezonu kötü bitirsek de genç kadromuzla baraj etabında olağanüstü bir mücadele sergileyip, ligde kalmayı başardık. Önümüzdeki sezonun planlamalarına şimdiden başlıyoruz. Yeni sezonda güçlü ve yarışmacı bir takım oluşturacağız” diye konuştu.