Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kura heyecanı

20 Nisan - 20 Mayıs tarihlerinde bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde müsabakaların kura çekimi yapıldı. Beşevler Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine 25 branşta mücadele edecek 197 okulun temsilcileri katıldı.

Kura çekimine katılan Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak,  “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kusursuz bir organizasyonu daha öğrencilerimizle buluşturacağız. Sporun rekabetçi kimliğinin yanında dostluk, kardeşlik gibi birleştirici yönlerini de öne çıkaracağız. Nilüfer Belediyesi olarak sadece gençlerimiz ve çocuklarımızı değil, tüm ilçe halkını sporla buluşturmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda gerekli sportif tesis ve donanımlara sahibiz. Tesisleşmemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl şenliklerimize 6’sı Avrupa’dan, 2‘si Türkiye’den olmak üzere 8 kardeş kentimiz de katılacak. Şenlikler kapsamında mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.