Nilüfer’in yıldızları namağlup şampiyon

Yıldızlar İl Birinciliği’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Yıldız Takımı, grubun son maçında rakibi Mudanya Polis Gücü Spor’la karşılaştı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan maçı Nilüfer Belediyespor 41-20 gibi farklı bir skorla yenerek namağlup şampiyon oldu.

6 kategoride 140 altyapı sporcusu ile hentbol akademisi gibi çalıştıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Altyapı Antrenörü Funda Geyik, “Hem kulüp yönetimimizin desteği hem de çocuklarımızın özverili çalışmaları sayesinde başarılı oluyoruz. Spor kenti Nilüfer misyonuna uygun olarak, hedeflerimizi belirliyoruz. Yenilgisiz elde ettiğimiz Bursa şampiyonluğunu Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor Başkanımız Ali Karamık’a hediye ediyoruz. Önümüzdeki hafta Meltem Koleji, Bursa Hentbol Kulübü ve Mudanya Polis Gücü Spor ile Küçükler Bursa İl Birinciliği müsabakaları başlayacak. Amacımız bu guruplarda da şampiyon olmak” dedi.