Nilüfer Karaoke’ye coşku dolu final

Can Bonomo’nun şarkılarıyla gönüllerince eğlenen gençler ödül heyecanını öğretmenleriyle paylaştı.

Nilüfer Belediyesi tarafından Mix Müzik’in katkılarıyla düzenlenen Nilüfer Karaoke Yarışması, heyecan dolu final gecesi ve Can Bonomo konseriyle son buldu. Yarışmalar Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum Sahnesi’nde düzenlendi. Nilüfer Karaoke Yarışması’na Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Mix Müzik adına Rüstem Avcı ve çok sayıda müziksever katıldı.

Ön elemelerde 46 okuldan 96 şarkının yarıştığı Nilüfer Karaoke Yarışması’nda 24 okuldan 34 şarkı finale kalmaya hak kazandı.

Dillerden düşmeyen şarkıları büyük bir ustalıkla söyleyen yarışmacıların performansları, Can Bonomo, Özge Ersu, Cengiz Ateş, Bengü Beler, Z. Göknur Yıldız, Harun Fatih Güler ve Alpay Mumcu gibi Türkiye’nin önemli isimleri tarafından değerlendirildi. Jüri üyeleri iddialı yarışmacılar karşısında zorlanırken, genç de sahnede yeteneklerini sergiledi. Büyük heyecanın yaşandığı gecede yarışmacılar seslendirdikleri şarkılarla salondakileri coşturdu.

Can Bonomo’dan unutulmaz konser

Finalin ardından jüri üyeleri değerlendirme yaparken genç sanatçı Can Bonomo da sahne alarak geceye renk kattı. Şarkılarını katılımcılarla birlikte söyleyen Can Bonomo, sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Can Bonomo’nun konserinin ardından ödül töreninde en iyi kız solist kategorisinde hem ikincilik hem de üçüncülük ödülü ikişer kişiye gitti. Yarışmada dereceye girenlere para ödülü verilirken okullarına da kırtasiye çeki hediye edildi.

Yarışmada dereceye girenler şöyle:

En İyi Kız Solist

1-      Beyzanur Kaya           (Ahmet Erdem Anadolu Lisesi)

2-      Rana Dilan Bulut        (Özel Final Anadolu Fen Lisesi)

2-      Oya Oktay                  (Hüseyin Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

3-   Zeynep Varel              (Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

3-   Zeynep Dillioğlu        (Özel Gökada Anadolu Lisesi)

En İyi Erkek Solist

1-   Atacan Bulunuz         (Özel Final Anadolu Lisesi)

2-   Serkan Kalkan            (Orhangazi Anadolu Lisesi)

3-   Eren Kotar                  (Özel Bursa Emine Örnek Koleji)

En İyi Grup