Nilüfer Kent Orkestrası baharı konserle karşıladı

Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan Nilüfer Kent Orkestrası, "Bahar Konseri" ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Şef Dr. Çağrı Şen'in yönetimindeki orkestra, Bursa Akademik Odalar Birliği'nde (BAOB) unutulmaz bir konser verdi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konseri, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Vildan Özkula da izledi.

Nilüfer Kent Orkestrası, BAOB'da verdiği konserde sahneye "Bugün" şarkısıyla çıktı.  Orkestra, popüler şarkıların yanı sıra Türk müziğinin unutulmaz eserlerini de seslendirerek izleyiciyi kendinden geçirdi. Konserde solistler Sinan Turhan, İpek Ildız, Levent Uçar, Dilara Koç ve Sinem Arslan, "Yani", "Kuş olup uçsam", "Gel gör beni aşk neyledi" ve "Bahçe duvarından aştım" gibi şarkıları büyük bir ustalıkla seslendirdi. Konsere katılanlar parçalara zaman zaman oynayarak eşlik etti. Nilüfer Kent Orkestrası'nın Bahar Konseri'nin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Vekili Vildan Özkula, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına orkestra şefi Dr. Çağrı Şen'i, çiçek vererek kutladı. Yoğun alkışlar arasında sahneden ayrılan Nilüfer Kent Orkestrası izleyicinin talebi üzerine bis yaptı.