Nilüfer Kent Orkestrası’ndan Yeni Yıl Konseri

Nilüfer Belediyesi bünyesinde 2017 yılı Şubat ayında kurulan Nilüfer Kent Orkestrası, verdiği konserlerle hayran kitlesini her geçen gün arttırıyor. Verdiği her konserde büyük beğeni toplayan Nilüfer Kent Orkestrası bu defa Yeni Yıl Konseri ile Uğur Mumcu Sahnesi’nde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Profesyonel olarak enstrüman çalan ve şarkı söyleyen müzik eğitimcileri ve müzik öğrencilerinden oluşan, Dr. Çağrı şen yönetimindeki Nilüfer Kent Orkestrası konsere,  “Merhaba”  isimli parça ile başladı.

“Başka Bahar”, “Mazi Kalbimde”, “Anlamazdın”, “Kalamış” ve “Cevriye Hanım” gibi eserleri seslendiren Nilüfer Kent Orkestrası, salon dolduranlara yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşattı. Orkestra üyeleri solo olarak söyledikleri parçalarla da büyük beğeni topladı. Konseri “Bahça Duvarından Aştım”  isimle parça ile sonlandıran Nilüfer Kent Orkestrası dakikalarca ayakta alkışlandı. Konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörlerinden Dr. Sibel Özer,  Şef Çağrı Şen’i ve orkestra üyelerini kutlayarak, Başkan Mustafa Bozbey adına çiçek verdi.