Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nde yeni yıl coşkusu

Nilüfer Amatör Spor  Kulüpleri Derneği (NASK) üyesi spor kulüpleri yeni yılı hep birlikte karşıladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe NASK Başkanı ve aynı zamanda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi olan Atakan Çorbacı, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. Renkli geçen etkinlikte sporcular ve yöneticiler yeni yıl pastasını hep birlikte kesti. Nilüfer Amatör Spor  Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı, yeni yılı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Çorbacı, “Belediye Başkanımız sayın Mustafa Bozbey’in öncüsü olduğu, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği kurulduğu günden itibaren kulüplerimiz arasında birliği ve dayanışmayı sağlıyor. Bünyemizde bulunan kulüpler ve sporcularımıza malzemeden, sağlık hizmetine kadar bir çok alanda  Nilüfer Belediyesi  destek veriyor. Futboldan voleybola, motor sporlarından Amerikan futboluna kadar sporun bir çok dalında faaliyet gösteren NASK’a bağlı  kulüplerimiz, aynı çatı altında artık daha da güçlü” dedi. Çorbacı, 2018 yılının spor camiasına centilmenlik ve başarı getirmesi dileğinde bulundu.
Renkli anların yaşandığı gecede, sporcular  yeni yıla hep birlikte “Merhaba” demenin keyfini yaşadı.