Mehmet H. Doğan Ödülü başvuruları devam ediyor

Türkiye’nin ilk şiir kütüphanesine ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi, şiire katkı anlamında önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Türkçede yayımlanmış şiir eleştirilerinin önemine dikkat çekmek amacıyla 2018 yılında da “Mehmet H. Doğan Ödülü” verecek.

1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 tarihleri arasında yayımlanan şiir eleştirisi, incelemesi ve araştırmalarına verilecek ödül için başvurular devam ediyor. 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek başvurular, Nilüfer’in Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bulunan Nâzım Hikmet Kültürevi giriş katındaki Şiir Kütüphanesi’ne elden, posta veya kargo yoluyla yapılabilir.

Seçici Kurulu'nu Orhan Alkaya, Metin Celal, Gültekin Emre, Haydar Ergülen ve Orhan Tekelioğlu'nun oluşturduğu Mehmet H. Doğan Ödülü, 13 Mart 2018’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilecek törenle sahibini bulacak.