haber

Nilüfer kreşlerinde bayram coşkusu

Nilüfer Belediyesi bünyesinde hizmet veren Burak Berk Kreşi ve Nilüfer Çamlıca Kreşi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı,  hazırladıkları gösterilerle coşkuyla kutladı.

 

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi ve Nilüfer Çamlıca Kreşi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı için hazırladıkları gösterilerle bayramı kutladı. Velilerin de en az çocuklar kadar heyecanlı olduğu gözlenen gösteriler büyük beğeni aldı.

Şarkılar, şiirler ve marşlar eşliğinde bayram coşkusunu büyüklerine de yansıtan miniklerin, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösteriler alkış aldı. İzzet Şadi Sayarel Huzurevi bünyesinde eğitimini sürdüren Nilüfer Çamlıca kreşindeki gösterileri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de izledi.

23 Nisan gösterileri için aileleri ile birlikte geri dönüşüm ürünlerinden yaptıkları ülke kostümleri ile sahneye çıkan minikler, “Temiz bir çevre ve barış içinde bir dünya istiyoruz” mesajı verdi.

Kutlama programında çocuklara ve ailelere seslenen Başkan Turgay Erdem “Sevgili çocuklar, çok sevdiğimiz ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siz değerli çocuklara armağan ettiği bu bayram kutlu olsun. Sevgili velililer, sizlerin de içi rahat olsun, kimsenin gözü arkada kalmasın. Pırıl pırıl gözleri ile geleceğe umutla bakan, ülke sevgisi ile yetişen geleceğimizin teminatı bu çocuklar, hiç şüphemiz yok ki Cumhuriyetimizin bayrağını hep daha ileri ve daha yukarılara taşıyacak” dedi.  Başkan Erdem, program sonunda çocuklar ve velilerle birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Hakan Tan İlk ve Ortaokul öğrencileri de Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile ilk olarak Nilüfer Barış Meclis Salonu’nda bir araya gelen çocuklar, ardından başkanlık makamına geçti. Çocuklar, belediyenin görev ve yetkileri konusunda merak ettiği soruların yanıtlarını da Vural’dan aldı.