haber

Nilüfer Nazan Öncel ile coştu

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sanatçılarını Bursalı hayranlarıyla bir araya getiren Nilüfer Belediyesi, “Ustalar Nilüfer’de”  etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Nazan Öncel’i Fethiye Kültür Merkezi’nde ağırladı. Sanat hayatına adım attığı ilk günden itibaren söylediği şarkılarla ve yazdığı sözlerle dikkatleri üzerine toplayan ünlü sanatçı Nazan Öncel, Bursalı hayranlarıyla birlikte unutulmaz bir geceye imza attı. Hareketli şarkılarıyla salonu coşturan Öncel, slow şarkılarıyla da izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Nazan Öncel, son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve “Büyük İskender” adıyla tanınan orkestra şefi İskender Paydaş’la da sahneyi paylaşarak katılımcıları büyüledi.

Müzik hayatına başladığı günden itibaren müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan parçalarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Nazan Öncel, Bursalıların ilgisinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek “bu muhteşem koro önünde saygıyla eğiliyorum,” dedi.

Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan ünlü sanatçı, Nilüfer Belediyesi’ne de desteklerinden dolayı teşekkür etti.